Efter en veckas tystnad är vi nu tillbaka med TillbergaTugg, podcasten för dig som gillar mat. Den här gången går det vilt till och Ola och Valle spökar till det riktigt ordentligt...

Nu har vi delat upp podden i två delar så att ni kan lyssna på matsedlarna och vårt Tugg var för sig.

Som vanligt vill vi också att ni gärna kommenterar när ni har lyssnat!

Läs hela inlägget »

Då var det äntligen dags för ett riktigt avsnitt av podcasten TillbergaTugg igen... Denna gång, vecka 42, 2015, handlar det om hur vi ska handla, laga och äta S.M.A.R.T.

Som vanligt får du också reda på vilken mat som serveras i Tillberga under kommande vecka samt lite om hockeyfeber...

Lyssna direkt i spelaren här nedan eller ladda hem och lyssna när du vill...

Kommentera gärna när du har lyssnat!
Vi vill gärna ha feedback på det vi gör...

Läs hela inlägget »

Veckans avsnitt av TillbergaTugg, vecka 41, 2015, är ett lite speciellt avsnitt. På grund av omständigheter har vi bara matsedlar denna vecka och väntar med snacket till nästa gång.

Hur som helst, håll till godo!

Lyssna direkt här i spelaren eller klicka på knappen nedan för att ladda hem.

Läs hela inlägget »

Nästan lika efterlängtat som den senaste Leksandssegern och nu är det dags igen...

TillbergaTuggs fjärde avsnitt, vecka 40, 2015. Vegetariska världsdagen och falukorv, allt blandas i denna veckas podcast, Ola (Rallarrosen) och Valle (Tillbergaskolan) avslöjar också vad som alltid händer när man gör lasagne.

Lyssna på det nya avsnittet direkt här i spelaren eller ladda hem det till din smartphone/dator och lyssna när du vill.

Läs hela inlägget »

Här kommer det tredje avsnittet av vår Podcast TillbergaTugg, denna gång handlar det om maten för vecka 39, 2015, inom skola och omsorg. Självklart kan ni höra matsedlarna för kommande vecka men vi surrar också lite om höstens möjligheter med matlagningen och hur man på godaste sätt äter allt härligt nyskördat...

Som ni säkert förstått så gillar vi båda mat ganska mycket och vårt snack glider hela tiden iväg mot vad vi själva uppskattar. Men, men, vi lovar ju inte heller att vi ska vara varken särskilt upplysande eller lysande...

Lyssna direkt här i spelaren eller ladda hem filen genom att klicka på knappen nedan, kommentera gärna när ni lyssnat!
 

Läs hela inlägget »

Ny vecka betyder ett nytt avsnitt av vår podcast TillbergaTugg, det här är andra avsnittet - vecka 38, 2015.

Här kan ni lyssna in vilken mat det blir inom vård, skola och omsorg i Tillberga och samtidigt höra oss två kockar (Ola från Rallarrosen och Valle från Tillbergaskolan) surra om annat som händer i våra kök och matsalar.

Den här veckan blir det mera prat om ekologi och hållbarhet inom den offentliga maten, blandat med lite roliga nyheter om skolmaten i Västerås kommun.

Lyssna direkt här i spelaren eller ladda hem filen genom att klicka på knappen nedanför.
 

Läs hela inlägget »

Då var det äntligen dags för det ni alla gått och väntat på, utan att veta om det!
Det är premiär för Tillbergas nya Podcast om mat i Tillberga. Här kan ni lyssna in vilken mat som serveras i veckan men också höra oss (Ola från Rallarrosen och Valle från skolköket) prata om mat och hur våra tankar går när det gäller att ge Tillberga den bästa mat vi förmår.

Premiäravsnittet kan du lyssna på här direkt på sidan eller ladda hem för att lyssna när du vill. Varje måndag kommer ett nytt avsnitt så besök den här sidan ofta. /@rallarkocken

Lyssna här...

Läs hela inlägget »