Höstens program på Tillberga Bibliotek

1 sep 09.30 
Bä, bä krokodil.  
                                                                                                                     En föreställning för alla som gillar att sjunga. Här är alla inbjudna att sjunga med för att hjälpa Krokodil och sin nya vän lammet hitta rätt sång. En underbar historia om vänskapen mellan en krokodil och ett lamm och hur musiken för samman       Fullt! alla.                                                                                                                                     Ålder: 2 - 4 år.  Lokal: Biblioteket

29 sep 09.30 
Pontus plockar svamp.

Med stövlar, korg och påse tågar Pontus ut i skogen för att leta svamp. En musikalisk rimsaga med Stina Elg och dockan Pontus .      Fullt!
Ålder: 2 - 5 år.  Lokal: Biblioteket

12 okt 09.30 
Barnens önskesånger

Marie och Åsa hittar en väska som på ett fantasifullt sätt presenterar några av barnens mest älskade sånger. Med hjälp av instrument, dans och rörelser sjunger de för och tillsammans med barnen.                             Enstaka platser kvar                                                                             Ålder: 2 - 5 år   Lokal: B-salen

9 nov 09.30 
Boken är min kompis!

Tillsammans med barnen trollar Filiokus Fredrik med böcker. Vi hittar roliga böcker om både Sverige, musik och matlagning. Fredriks buktalarkompis Hönan Rut hälsar på och sjunger några visor med barnen. Och vad är det för konstigt Fredrik har med sig? Ett interaktivt bokkalas för alla barn.                                                    Enstaka platser kvar                                                         Ålder: 5 - 6 år.         Lokal: B-salen 

Respektera åldersgränserna, de är till för barnen. Kostar 20 kr per barn. Bokning sker på biblioteket 021- 81 65 30. Endast förbokning. Programmen blir fulla så boka i tid.